در این قسمت یک نگاه کلی بهمحیط برنامه نویسی Android Studioمیاندازیم و ساختار کلی پروژه های اندرویدی را بررسی می کنیم.

محیط برنامه نویسی اندروید استودیو

در این قسمت یک نگاه کلی بهمحیط برنامه نویسی Android Studioمیاندازیم و ساختار کلی پروژه های اندرویدی را بررسی می کنیم.

آشنایی با محیط اندروید استودیو و ساختار کلی برنامه های اندرویدی

مطابق تصویر بالا محیط اندروید استودیو را یک به یک توضیح خواهیم داد. پس با این آموزش اندروید استودیو همراه باشید :

قسمت ۱ :

در این قسمت ساختار پروژه اندروید ما مشخص میشود که در زیر هر کدام را توضیح میدهیم.

manifest: اطلاعات کلی اپلیکیشن ما شامل نام برنامه ، آی ، تم برنامه ، اپلیکیشن با کدام Activity شروع بشه ، مجوزهای دسترسی و .

java: در این قسمت کلاس های اپلیکیشن قرار می گیرند . در تصویر بالا شما کلاس MainActivity را می بینید که مربوط به صفحه اصلی برنامه ماست. شکلی کلی Activity را در زیر ببینید :

در متد onCreate کلاس MainActivity به فایل لایوت activity_main (قسمت طراحی ما) اتصال پیدا کرده است. با اینکار هنگام اجرا اکتیویتی لایوت معرفی شده اجرا میگردد.

res:همانطور که از اسمش پیداست منابع اپلیکیشن ما در این پوشه قرار می گیرد .

در پوشهdarwableتصاویر برنامه اضافه میشود ،

در پوشهlayoutصفحه ها و قالب های اپلیکیشن خود را ایجاد می کنیم،

در پوشهmipmapآی های برنامه را قرار می دهیم .

در پوشهvaluesدر فایل colors رنگ های برنامه تعیین میکنیم، در فایل dimens مرجین ها و خطوط فاصله صفحه را برای دستگاه های مختلف تعیین میکنیم . در قسمت strings رشته ها را ترجمه کنیم(جهت فارسی سازی برنامه کارایی دارد) و در فایل style تم های برنامه خود را میسازیم .

البته پوشهmenuنیز جهت ساخت منوهای برنامه در قسمت res قرار میگیرد (در قسمت های بعدی آموزش خواهیم داد)

قسمت ۲ :

برای اینکه صفحات طراحی خود را ببینیم باید به پوشه res=>layout برویم. بصورت پیشفرض هنگام ایجاد پروژه یک لایوت نیز ایجاد کردیم. اگر بخواهیم لایوت دیگری را ایجاد نماییم می توانیم بر روی پوشه layout کلیک راست کرده وnew=>layout resource fileرا انتخاب کنیم و اگر که بخواهیم لایوت و اکتیویتی با هم ایجاد شوند گزینهnew=>activity=>empty activityرا انتخاب می کنیم. هنگامی که layout خود را باز کنیم دو حالت برای ما نمایش داده میشود . حالت دیزاین و حالت کد ، که شما هر کدام حالت را میتوانید انتخاب کنید. البته بنده پیشنهاد میکنم جهت سریعتر و دقیقتر بودن کار طراحی خود هر دو حالت را با هم کار کنید. جهت طراحی اپلیکیشن یا همان لایوت های برنامه لازم است که به XML آشنایی نسبی داشته باشید (البته خیلی ساده است و یادگیری اون آسونه)

قسمت ۳ :

در این قسمت انواع کنترل های لازم جهت طراحی اپلیکیشن را در اختیار ما قرار میدهد که میتوانیم با دراگ کردن اون را بروی لایوت خود بکشیم.

قسمت ۴ :

حالت درختی کنترل ها بروی لایوت را نشان میدهد که در این قسمت دسترسی و مدیریت بهتری بروی ویجتها یا کنترلها خواهیم داشت

قسمت ۵ :

با انتخاب هر کنترل خصوصیات آن را میتوانیم در این قسمت ببینیم و آن را بصورت دلخواه تغییر دهیم (البته از قسمت xml لایوت نیز میتوان تنظیمات دلخواه را به کنترل داد)

قسمت ۶ :

در این قسمت میتوان نسخه موبایل خود، تم موردنظر و api دلخواه را جهت نمایش لایوت مشخص نماییم.

قسمت ۷ :

در این قسمت نوار ابزارهایی را داریم که مهمترین آنهاAVD Managerماشین مجازی پیشفرض،SDK Managerکیت توسعه اندروید ،Android Device Monitorجهت مانیتور و دیباگ کردن بخش های مختلف برنامه ،genymotionشبیه ساز سریع جنی موشن و دکمه Run جهت اجرا برنامه ها

قسمت ۸ :

نمایش پیام ها و خطاهای برنامه

تغییر تم و فونت های کد محیط Android Studio :

جهت تغییر تم و استایل محیط اندروید استودیو به مسیر File=>setting=>Appearance رفته و گزینهThemeرا با توجه به سلیقه خود تغییر میدهیم.

تغییر تم اندروید استودیو

جهت تغییر فونت های محیط اندروید استودیو نیز به مسیر File=>setting=>Editor=>Font می رویم. از قسمت Scheme گزینه Save As را انتخاب و یکنام جهت فونت خود انتخاب میکنیم سپس میتوانیم اندازه،فاصله بین خطوط و نوع فونت را انتخاب کنیم.

تغییر فونت اندروید استودیو

آشنایی با محیط برنامه نویسی اندروید استودیو

نکاتی که باید برای طراحی اپلیکیشن موبایل مد نظر قرار دهید!

اپلیکیشن حمل بار چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟

رجیستر کردن گوشی‌های تلفن همراه در مبادی ورودی چگونه انجام می‌شود؟

درباره سخت‌افزار و نرم افزار گوشی هواوی Mate 30 Pro

معرفی گوشی huawei y7a

داستان تونل مجازی و دیدن آن طرف کره زمین با موبایل چیست؟

قسمت ,برنامه ,های ,لایوت ,جهت ,کنیم ,در این ,این قسمت ,اندروید استودیو ,های برنامه ,خود را ,محیط اندروید استودیو ,نویسی android studioمیاندازیم ,برنامه نویسی android ,بهمحیط برنامه نویسی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


unexsafty عمومی همه چیز درباره سیستم عامل اندروید Mark mobi7 nadiac خانواده سبز فردا مطالب اینترنتی فروشگاه مرکزی لنوو مطالب اینترنتی
دزدگ